Arja Ahoniemi

psykologi, mindfulness-ohjaaja (CFM), kognitiivinen psykoterapeutti YET

Kela-pätevyys

Tällä hetkellä ei vapaita aikoja.

Pätevyydet ja saatavuus

psykologi, mindfulness-ohjaaja (CFM), kognitiivinen psykoterapeutti YET.

Kela-pätevyys.

Yhteydenotot posti.omaydin(a)gmail.com

Uusia asiakkaita sopimuksen mukaan.

Palvelut

Asiakkaani voivat olla aikuisia tai nuoria aikuisia erilaisissa elämäntilanteissa, jotka eivät tunnu ratkeavan omin keinoin. Olen tehnyt vuosia työtä uraohjauksen parissa, ja tukenut asiakkaita tutkimaan itseään ja löytämään keinoja elää tyydyttävämpää elämää.  Asiakkaitteni ongelmiin on voinut liittyä myös ahdistusta, masennusta ja univaikeuksia tai ongelmat ovat voineet liittyä työn tai elämäntilanteen kuormittavuuteen.

Menetelmät

Käytän työssäni kognitiivisen psykoterapian menetelmiä, joiden hyödyistä on tutkittua näyttöä. Käytän myös tietoisuustaitoharjoituksia eli mindfulnessia, joka luetaan kognitiivisen psykoterapian menetelmiin, ja joista on apua mm. ahdistuksen ja masennuksen hoidossa sekä stressinhallinnassa ja univaikeuksissa. Työskentelytavassani näkyy myös ratkaisukeskeisyys. Työskentelyni perustuu yhteistyöhön ja myös tavoitteet ja kesto määritellään yhdessä. Jokainen asiakas on erityinen.

Koulutus ja luennot

Voin toimia myös mindfulness-ryhmien ohjaajana ja minulta voi tilata mindfulness-koulutusta (pituus sovittavissa tarpeen mukaan).